Новини від Харківського осередку Молодого Народного Руху України

Жанна Титаренко  |  Понеділок, 3 жовтня 2011, 16:32
У Харкові члени Молодого Руху долучились до очищення дупла величезної тополі, що росте неподалік Московського проспекту.
Новини від Харківського осередку Молодого Народного Руху України

Декілька днів тому члени Харківського осередку Молодого Народного Руху долучились до очищення дупла величезної тополі, що росте неподалік Московського проспекту. З внутрішньої частини дерева було витягнуто не один десяток кілограмів сміття. Потім дупло було оброблено спеціальним дезенфікуючим розчином. Поряд із деревом, яке зазнало таких знущань, також була впорядкована прилегла територія.

Молоді рухівці також узяли участь у зборах Української Асоціації фахівців фізичної реабілітації та у круглому столі на тему: «Перспектива розвитку фізичної реабілітації/терапії в Україні».

Члени Харківського осередку Молодого Народного Руху також повідомляють, що проведення Всеукраїнської спортивно-патріотичної гри «Чорний ворон», яка мала відбуватися з 30 вересня до 2 жовтня неподалік Холодного Яру, що на Черкащині перенесено на 7,8,9 жовтня. Якщо Вас зацікавила ця гра, надсилайте листи за адресою: sekretsriat@mnr.org.ua.

comments powered by HyperComments