Співробітники Харківської митної служби виявили валютні цінності загальною вартістю понад 3 мільйони гривень

Жанна Титаренко  |  П'ятниця, 7 жовтня 2011, 16:54
Чи вилучили ці кошти чи ні, у звіті Харківської митної служби покищо не повідомляється. Протягом 9 місяців Харківська митниця пропустила через український кордон близько 10 млн. осіб, 2,5 млн. транспортних одиниць і 34 млн. тонн вантажів.
Співробітники Харківської митної служби виявили валютні цінності загальною вартістю понад 3 мільйони гривень

Про це та інше під час прес-конференції повідомив начальник Харківської обласної митниці Сергій Іванов.

За словами Сергія Іванова, протягом 9 місяців було складено 954 протоколи про порушення митних правил на загальну суму понад 35 млн. гривень. 760 справ з вищезгаданого числа закінчились вилученням предметів на суму понад 30 млн. грн.

27 справ на суму понад 1 мільйона гривень закрито. Більшість порушників обійшлись конфіскацією майна та штрафами.

Сергій Іванов також повідомив, що в період проведення «Євро-2012» митна служба спростить процедуру перетину державного кордону. Футбольні вболівальники їхатимуть спеціально відведеними смугами.

Під час прес-конференції також повідомлялось, що кількість працівників митної служби має скоротитись на 21%. Сергій Іванов стверджує, що скорочення не будуть стосуватись тих працівників, які безпосередньо здійснюють перевірку громадян і вантажів на пропускних пунктах. Скорочення стосуються лише адміністративного і допоміжного персоналу.

comments powered by HyperComments