Апеляційний суд продовжив термін утримування під вартою лідера організації «Патріот України» Олега Однороженка

Жанна Титаренко  |  Четвер, 26 липня 2012, 03:11
Апеляційний суд Харківської області продовжив термін утримування під вартою ідеологічного референта Всеукраїнської громадської організації "Патріот України" Олега Однороженка на два місяці
Апеляційний суд продовжив термін утримування під вартою лідера організації «Патріот України» Олега Однороженка

Олега Однороженка готові взяти на поруки 8 народних депутатів Верховної Ради України (прізвища покищо суд не розголошує) та голова Харківського обласного осередку партії ВО «Свобода» Ігор Швайка. Адвокат ідеологічного референта Всеукраїнської громадської організації "Патріот України" також надав суду цілу теку позитивних характеристик на його користь.

Потерпілі від силових дій Олега Однороженка члени молодіжного крила партії ВО «Свобода» не відмовляються від своїх свідчень, однак письмово повідомляють, що претензій до затриманого не мають.

Інший потерпілий від силових дій Олега Однороженка Голова громадської організації «Надія Нації» Олексій Корнєв від своїх свідчень не відмовляється і наполягає на утримуванні під вартою Олега Однороженка на період слідства і покарання затриманого у відповідності до чинного законодавства України.

comments powered by HyperComments