Бандити з ножами вдень вдруге напали на харківський мовний Майдан

Дмитро Пилипець  |  Четвер, 23 серпня 2012, 15:14
23 серпня було здійснено черговий бандитський напад на харківських захисників української мови. Близько 12.05 поруч з мовним пікетом (сад Шевченка) зупинився автомобіль марки “Шевроле” без номерних знаків, з нього вискочили четверо озброєних ножами головорізів та накинулись на Мовний Майдан, зрізали та вкрали всі агітаційні плакати, запрошення на День Незалежності. Очевидці впізнали в нападниках осіб, які регулярно в помаранчевих жилетах комунальних служб Харкова безкарно руйнують агітаційні намети ВО “Батьківщина”.
Бандити з ножами вдень вдруге напали на харківський мовний Майдан

Міліція під час нападу в чергове зникла в невідомому напрямку, що підтверджує скоординованість їх дій з бандитами Кернеса.

Красномовними є також попередні події на Майдані в цей день: Близько 10.00 до пікетувальників підійшли два полковники міліції, вимагали згорнути пікет та познімати плакати. Жодного рішення суду про заборону акції в них не було. Так само не було й судових виконавців, які й мали б виконувати рішення про заборону акції. Громадські активісти пояснили ментам незаконність їх вимог й ті відійшли радитись по телефону зі своїм керівництвом – що робити далі. За дві години після цього й було здійснено напад.

Жодної реакції співробітників МВС на попередні спроби знищити мовний спротив у Харкові досі нема.

Активісти швидко поновлять інформативні матеріали і продовжать протест. Нас не залякати!

comments powered by HyperComments