На Харківщині розпочався обласний соціально-благодійний конкурс «Знайди свій шлях» для соціально незахищеної молоді

Четвер, 24 січня 2013, 08:58
21 січня у Харківській обласній бібліотеці для юнацтва (ХОБЮ) відбулося урочисте відкриття масштабного, новаторського проекту - обласного соціально-благодійного профорієнтаційного конкурсу «Знайди свій шлях», організаторами якого виступили бібліотека та Ротарі Клуб "Харків Мультінешнл".
На Харківщині розпочався обласний соціально-благодійний конкурс «Знайди свій шлях» для соціально незахищеної молоді

«Знайди свій шлях» - це довгострокова, багатовекторна, комплексна програма, спрямована на корекцію життєвих орієнтирів соціально незахищеної молоді, яка реалізується за підтримки Департаменту культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації.

Захід розпочався ще на вулиці, де гостей зустрічали та налаштовували на святкову хвилю відомі слобожанські фольклорні колективи "Муравський шлях" та дитячий гурт «Мережка». Подальші урочистості пройшли на справжній сцені у великому залі бібліотеки. З привітальними словами до присутніх звернулася директор ХОБЮ Маргарита Жарова та почесний представник Ротарі – О.В. Зміївська.

Протягом двох годин більш ніж сто глядачів та учасників із захопленням спостерігали за конкурсною презентацією планет від Центру соціально-психологічної реабілітації дітей «Гармонія», Харківського обласного притулку для дітей, Харківської загальноосвітньої школи-інтерната І-ІІ ступеню № 14 Харківської міської ради, дитячого будинку сімейного типу Харківського Дитячого Приватного Містечка «Отрадне» та ін..

Приємною несподіванкою для усіх стало вручення подарунків від Ротарі Клубу наприкінці свята.

comments powered by HyperComments