У Харкові знову пожежа в багатоповерхівці – врятовано 10, евакуйовано ще 19 людей

Андрій Іванов  |  Четвер, 24 січня 2013, 23:05
У Харкові під час пожежі у десятиповерховому житловому будинку по вулиці Кривомазівській пожежні врятували десятеро людей, у тому числі двох дітей.
У Харкові знову пожежа в багатоповерхівці – врятовано 10, евакуйовано ще 19 людей

Як повідомляється на сайті Головного територіального управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Харківській області, пожежа у двокімнатній квартирі на шостому поверсі в зазначеному будинку сталася вчора, 23 січня, близько 14.40.

До місця події відразу прибуло 2 відділення пожежно-рятувальної служби з Жовтневого району та Ленінського району, а також оперативно-координаційний центр ГТУ МНС.

На момент прибуття рятувальників вогнем була охоплена кімната та коридор в квартирі на площі близько 30 квадратних метрів.

Через сильне задимлення верхніх поверхів люди не могли самостійно покинути будинок. Усі зусилля пожежних були направлені на рятування людей із задимлених квартир.

Усього співробітниками Державної служби з надзвичайних ситуацій було врятовано 10 осіб, з них 2 дітей (2 дівчинки 2008 та 2012 років народження) та евакуйовано 19 осіб (мешканці квартир з 7-го по 10-й поверхи). О 16:07 пожежу було ліквідовано.

Ймовірна причина виникнення пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електроприладів.

comments powered by HyperComments