Харківський аеропорт у березні відкриває регулярні рейси до Баку

Андрій Іванов  |  Неділя, 3 лютого 2013, 22:50
Міжнародний аеропорту «Харків» з березня 2013 року відкриває регулярні рейси до Баку - столиці Азербайджану. Про це повідомляє прес-служба Міжнародного аеропорту «Харків».
Харківський аеропорт у березні відкриває регулярні рейси до Баку

З 15 березня 2013 року перельоти за маршрутом Харків - Баку виконуватимуться один раз на тиждень, по п’ятницях. А починаючи з 7 травня - двічі на тиждень, по вівторках і п’ятницях. Вильоти з Баку в Харків до 7 травня - по суботах, з 7 травня - по середах і суботах.

Вартість квитка в обидва боки, включаючи всі збори, становитиме від $450, в один бік - від $267. Рейси будуть виконуватися авіакомпанією «Ютейр Україна» на повітряних суднах типу CRJ-200.

У аеропорту зазначили, що найближчим часом перелік міжнародних напрямків поповниться ще цілим рядом прямих рейсів. Зокрема, починаючи з 2 червня 2013 року, авіакомпанією «Ютейр Україна» будуть виконуватися прямі рейси з Харкова до Санкт-Петербурга - раз на тиждень, по неділях. Вартість квитка в обидва боки, включаючи всі збори, становитиме $439, в один бік - $265. Тип повітряного судна - CRJ-200. Час вильоту з Харкова - о 9.00, із Санкт-Петербурга - в 14.10.

Крім цього, ведуться переговори про введення прямих авіасполучень між Харковом і Сімферополем, а також Афінами, починаючи з червня 2013 року.


comments powered by HyperComments