12 червня в Харкові підтримають всеукраїнську хвилю протесту проти обмеження мирних акцій

Вівторок, 11 червня 2013, 18:28
Завтра на майдані Свободи навпроти будівлі Харківської обласної державної адміністрації запланована акція протесту проти законопроекту № 2450, який найближчим часом може бути схваленим Верховною Радою. Час проведення акції в Харкові 13.00-14.00, вона має відбутися без будь-якої політичної та організаційної символіки. Аналогічні акції заплановані 12 червня по всій країні: в Києві, Донецьку, Івано-Франківську, Луганську, Маріуполі, Рівному, Севастополі, Ужгороді та інших містах.
12 червня в Харкові підтримають всеукраїнську хвилю протесту проти обмеження мирних акцій

Ухвалення законопроекту № 2450, на думку організаторів  протестів, призведе до різкого збільшення в Україні неправосудних судових заборон мирних зібрань  і масових випадків кримінального переслідування протестувальників, збільшення терміну повідомлення про мирні зібрання і заборону будь-яких спонтанних мирних зібрань. Це стосується будь-яких акцій, які будуть невигідні владі.

//ru-ru.facebook.com

Будь-яку вуличну дію: велопарад, пікет в захист тварин, акція в захист зелених насаджень пікет проти підвищення комунальних послуг, невиплати зарплат, трудові права, День Європи - байдуже. Все під загрозою заборони, бо може не сподобатися владі.
 

comments powered by HyperComments