Розділіть свій жах з друзями! Завтра книгарня "Є" запрошує на презентацію "збоченої книжки"

П'ятниця, 29 листопада 2013, 18:45
В суботу, 30 листопада харківська книгарня «Є» та «Видавництво Жупанського» запрошують на презентацію книжки Сашка Завари «IQ = FAQ. Історія хворого розуму». Модератор заходу - Ігор Зарудко. Початок о 18:00
Розділіть свій жах з друзями!  Завтра книгарня "Є" запрошує на презентацію "збоченої книжки"

Як залякує запрошення на презентацію: "Ця книжка скаламутить і підніме із дна вашої свідомості всі нічні жахи, таємні пристрасті і бажання. Це все ваші думки, але ви ніколи і нізащо у цьому не дізнаєтесь. Тож загорніть обкладинку у безликий газетний папір, заховайте книжку під ліжко, під матрац або у кошик із брудною білизною, щоб ніхто не здогадався, які збочені книжки ви читаєте".

В анотації від видавництва читаємо: «Це реальність, препарована гострим лезом авторського погляду. Це так, ніби розпороти тонкий шар суспільної моралі і виставити на привселюдний огляд те, що криється всередині. Це так само огидно, як брудна, дірява і запрана спідня білизна, показана по телевізору з оголошенням імені і адреси її власника, з усіма подальшими обговореннями і тицянням пальцями. Це літературне порно, на яке суспільна рефлексія спустить всіх собак, закидає гранатами, обставить парканами і оголосить катастрофою національного значення. Та залишившись наодинці, всі ці моралісти будуть смакувати найогиднішими подробицями і сподіватися на те, що їх ніхто не заскочить за цим заняттям.

Отож, ласкаво просимо на темну сторону людської душі».

Адреса книгарні «Є»: Харків, вул. Сумська, 3, метро «Історичний музей».

Медіапартнер заходу – тижневик «Український тиждень».

comments powered by HyperComments