Добкін заявив, що доб'ється заборони "Свободи"

Сашко Костакуртенко  |  Вівторок, 21 січня 2014, 16:46
Скандально відомий харківський губернатор Михайло Добкін у соціальних мережах написав, що починає збирати документи для заборони діяльності .
Добкін заявив, що доб'ється заборони "Свободи"

Цей національний рух давно є бельмом на оці у Михайла Добкіна, який постійно демонструє у соціальних мережах свою нетерпимість до патріотично налаштованих українців.

ВО "Свобода" треба заборонити. За розпалювання міжнаціональної ворожнечі, за заворушення в Києві, за нацистську ідеологію, за організацію масових заворушень", - заявив губенатор [ - відверта антипатія харківського чиновника до "свободівців" зокрема, та українства загалом відома вже давно, проте з якого дива "масові заворушення"  в столиці він пов'язує з партією О.Тягнибока?  Лідер "Свободи" негайно ввечері 19 січня публічно на Майдані відхрестився від "провокаторів" на вулиці Грушевського, його власне і відшукати останнім часом проблематично].

Раніше Добкін висвовив думку, що Україні не потрібні західні регіони країни. Але СБУ не знайшла у діях  Добкіна признаків сепаратизму [- чи шукала взагалі?].

comments powered by HyperComments