У Харкові владу дуже хвилює підтримка Януковича, а не життя і здоров'я громадян,

Світлана Шкурай  |  Середа, 22 січня 2014, 05:57
На площі Свободи 21 січня демонтували паркан та почали встановлювати сцену. Від новорічних прикрас залишилась тільки ялинка. На сайті Харківської міської ради анонсують покладання квітів до пам'ятника Шевченку і засідання - планове та позапланове. Про жодні концерти в центрі міста не йдеться.
У Харкові владу дуже хвилює  підтримка Януковича, а не життя і здоров'я громадян,

На дванадцяту годину депутати зберуться розглядати питання «Про бюджет Харкова на 2014 рік», «Про програму економічного та соціального розвитку міста Харкова на 2014 рік». Таку інформацію було оприлюднено на офіційному сайті міськради 16 січня.
Пізніше у своїй заяві мер міста Геннадій Кернес оголосив, що 22 січня відбудеться позачергове засідання міськради, на якому будуть «вимагати припинити насильство стосовно органів правопорядку, зупинити захоплення будівель та псування майна». Воно має розпочатися о 12.30, а вже о 13-й у великій залі Будинку рад розпочнеться розширене засідання Ради Національного Конгресу місцевого самоврядування України, під час якого говоритимуть про  політичну ситуацію в державі.
Тимчасом, в  соціальних мережах поширюють інформацію про майбутні «збори бюджетників». На сторінці одної з спільнот «ВКонтакте» з’явилось оголошення про «людей на масовку на площу Свободи»  з номером телефону, на який можуть зателефонувати бажаючі підзаробити. Адміністратори саркастично закликають телефонувати «дружно».

Записи від 21 січня

Також користувачі пишуть, що їхніх знайомих чи родичів змушують йти на мітинг. Студентка одного з харківських ВНЗ розповіла, що вказівки дає деканат, який і сам «не радий». Це вже не вперше: тоді тих, хто відмовиться, погрожували відрахувати, але обійшлося, тож такі «поради» дівчина репресіями не вважає.

comments powered by HyperComments