Кернес на сесії: прибульці, бля!

Сашко Костакуртенко  |  Середа, 22 січня 2014, 17:16
Харківський міський голова назвав прихильників Євромайдану прибульцями. Як вправний кіномеханік старих часів він демонстрував депутатам цікаві картинки з життя різних епатажних персонажів, які в міській голові, ймовірно, якось пов'язані з бюджетом та іншими проблемами міста.
Кернес на сесії: прибульці, бля!

Кернес під час сесії демонстрував депутатам кілька відеороликів:з акцією Євромайдану, під час якою запалили лавочку, потім, як активісти обклеїли паркан на площі антивладними листівками .

Крім того, декілька сюжетів було присвячено діяльності скандально відомого фотографа та рекламіста Василіси Незабаром [- це псевдонім], який у 2012 році отримав премію міськради та переміг в одній з номінацій Національного українського фотоконкурсу «Фотограф  року-2012».

Василіса зняв ролик,  де він з переломами обох п'ят, на колінах подолав 17,5 кілометрів  від будинку до поліклініки, щоб поставити печатку в лікарняному листі. А його вагітна дружина торік проїхалася в метро голяком.

Після демонстрації роликів Кернес сказав: «Прибульці,  б ... дь». Також мер Харкова згадав про скандальне відео, на якому соратник Авакова, відомий в усій Україні економіст Олександр Кірш  нібито займається любов'ю з неповнолітнім хлопцем.

«Не впізнаєте своїх бютівців. Вам подобається цей Кірш, який заглядає у дупу своєму партнерові", - запитав Кернес.

comments powered by HyperComments