QUEEN виступить у Харкові 12 вересня (доповнено)

Дмитро Стриженко  |  Середа, 27 серпня 2008, 15:39
Легендарна рок-група QUEEN 12 вересня виступить у Харкові на площі Свободи. Про це у середу, 27 серпня, на прес-конференції в Києві повідомила президент фонду АНТИСНІД Олена Франчук.
QUEEN виступить у Харкові 12 вересня (доповнено)

Перед прес-конференцією Києвом ходили слухи, що концерт відбудеться у столиці, на Майдані Незалежності. Слухи не підтвердилися: концерт пройде на площі Свободи у Харкові 12 вересня, прийти зможе кожен бажаючий.

На площі Свободи буде встановлена VІР- Ложа, куди будуть продаватися квитки. Мінімальна вартість складає біля $2.5 тис. дол. Ці гроші будуть спрямовані на благодійні цілі, повідомила О. Франчук. За тиждень до концерту в центрі Харкова побудують величезну сцену з фірмовим квінівським подіумом, сам концерт у прямому ефірі буде транслювати «Новий канал».

У той же час фонд АНТИСНІД за підтримки харківської міської влади розпочне інформаційну кампанію проти СНІДа серед харківської молоді. «Ми дуже вдячні харківській міській адміністрації за те, що не залишилися осторонь від проблеми та дали можливість провести концерт», – заявила Е. Франчук.

QUEEN прилітає до Харкова транзитом через Київ, де, можливо, відбудеться прес-конференція групи.

Концерт у Харкові відкриє європейське турне групи. Причому, це буде єдиний безкоштовний концерт у турі. Група позитивно поставилася до пропозиції дати благодійний концерт – їм близька проблема СНІДа – в 1993 році саме від цієї хвороби помер лідер QUEEN Фреді Меркьюрі (зараз вокалістом є Пол Роджер).






 

comments powered by HyperComments