Місто готове до рясних снігопадів (Р. Нехорошков)

Микола Кузнєцов  |  Вівторок, 2 вересня 2008, 14:13
Міському господарству Харкова виділено цього року 220 мільйонів гривень, з яких уже освоєно 70%, повідомив радник Харківського міського голови Роман Нехорошков.
Місто готове до рясних снігопадів (Р. Нехорошков)

Зокрема, на ремонт покрівель було виділено 40 мільйонів, з яких майже половину – 19 млн – виплатив міський бюджет, лише 21 мільйон отримано за рахунок квартирної плати. Покрівлі ремонтуються за сучасними технологіями – заливальними нерулонними матеріалами.

Повністю готова міська дорожня техніка для збирання снігу, проведено техогляд, укомплектовано персонал (для роботи як у нічний, так і у денний час). Місто готове до рясних снігопадів, завірив Р. Нехорошков.

Заготівля піску виконана на 30% – 2000 тонн.

За графіком готуються до пуску опалювального сезону всі міські установи освіти – дитячі садки та школи, установи охорони здоров'я – вже готові.

Також готові територіальні центри, що відносяться до відомства комітету зі справ родини та молоді. Об'єкти спортивного призначення, зокрема, Палац Спорту, перебувають у завершальній стадії підготовки, повідомив радник мера.

Всі роботи з підготовки міста до зими заплановано завершити до 15 жовтня – офіційного старту опалювального сезону. У той же час, не виключено, що його буде запущено раніше – якщо протягом тижня температура повітря буде нижчою за нормативну, розповів Роман Нехорошков.



 

comments powered by HyperComments