Ярославський «попереду всієї планети»

Дмитро Стриженко  |  Понеділок, 8 вересня 2008, 11:35
«На сьогоднішній день із всіх українських аеропортів харківський попереду всієї планети. У нас у єдиних уже є й бізнес-план, й укладені проектні договори, проектанти вже видають робочі документи. І ми вже починаємо будуватися. В Україні ніхто ще не приступив до будівництва, мова йде тільки про плани й про майбутнє», – заявив у коментарі кореспондентові «Варти» заступник директора компанії «Нью Системс АМ» Павло Прусак.
Ярославський «попереду всієї планети»

Так він прокоментував заяви міністра транспорту й зв'язку Йосипа Винського щодо невиконання договірних зобов'язань компанією-інвестором реконструкції Харківського аеропорту.

П. Прусак відзначив, що Міжнародний аеропорт «Харків» після реконструкції буде відповідати всім вимогами УЄФА.

«Ми будемо відповідати вимогам (УЄФА). Єдине, що для цього, швидше за все, прийдеться встановлювати тимчасовий термінал праворуч від будинку аеровокзалу», – сказав він.

Усього в проект планується інвестувати не менш 550 мільйонів гривень. Початок робіт намічено на середину або кінець вересня ц.р. «Уведення в експлуатацію термінала ми плануємо здійснити в 2010 році. Будівництво буде розділено на три черги. Перша черга – це будівництво термінала ліворуч від існуючого будинку, а також реконструкція, реставрація наявного термінала та переформатування його під VІР-зал», – сказав представник компанії-інвестора.


 

comments powered by HyperComments