Фонд Кушнарьова організовує в Харкові круглий стіл

Дмитро Стриженко  |  Понеділок, 8 вересня 2008, 17:12
25–26 вересня ц.р. у Харкові пройде круглий стіл за темою «Діалог культур і сучасне українське суспільство», що буде організовано Фондом підтримки демократичних ініціатив Євгенія Кушнарьова та Міжнародним Інститутом регіональної преси та інформації.
Фонд Кушнарьова організовує в Харкові круглий стіл

Круглий стіл відбудеться за участю ЮНЕСКО та за підтримки Комісії з культури при Президенті України.

У роботі конференції візьмуть участь директор медіауправління ЮНЕСКО Могенс Шмідт, Радник Президента України, Голова Національної Ради з питань культури та духовності академік Микола Жулинський, експерти з країн Європи, СНД та України, а також представники об'єднань національних меншостей України, журналісти, депутати Верховної Ради, повідомляється в релізі заходу.

На круглому столі планується обговорити проблеми глобалізації та національної самоідентифікації, роль держави та суспільних ініціатив у забезпеченні діалогу культур, проблеми виховання культури міжнаціонального спілкування й сприйняття культурної розмаїття, мовні стратегії у формуванні міжкультурного діалогу, питання культури сучасних мас-медіа та їхньої ролі у формуванні прийняття культурного розмаїття. 


 

comments powered by HyperComments