Фельдман таки «забрав руки» від метрополітену: АВЕК іде з підземки

Понеділок, 8 вересня 2008, 17:28
Після 9 місяців роботи протеже концерну АВЕК Геннадій Броншпак так і не одержав офіційного статусу начальника харківської підземки. Тепер АВЕК іде з метро, знімає свою охорону (від «Барабашово») та впускає старих керівників-професіоналів.
Фельдман таки «забрав руки» від метрополітену: АВЕК іде з підземки

Однак Броншпак все ж таки «упорався» з поставленими завданнями: по-перше, знято питання про руйнування метрополітену ринком «Барабашово»; по-друге, благодійним фондом Олександра Фельдмана зароблено чималі гроші за фактом отримання передоплати за рекламу та оренду в метрополітені, твердою економією на ремонті рухомого складу, а також будинків та споруд підприємства, зменшення фонду оплати праці працівникам метро.

Відзначимо, що рішенням останньої судової інстанції – Верховного Суду – законним начальником ГП «Харківський метрополітен» було визнано Сергія Мусєєва. При цьому «ситуативний менеджер» Геннадій Броншпак не несе відповідальності за свої рішення й практично не підлягає покаранню.

Протягом декількох місяців командою О. Фельдмана ігнорувалися Закони України, численні рішення судів, що зобов'язують Сергія Мусєєва приступити до виконання обов'язків начальника метрополітену.

За інформацією «Варти», Г. Броншпак так і не зареєструвався як керівник підприємства у державних органах, не підписав контракт із Міністерством транспорту та зв'язку, де прописуються права, а головне – обов'язки начальника ГП, не оформив право підпису для здійснення фінансово-господарської діяльності.

Таким чином, вся вага створеної на підприємстві кризи лягає на плечі легітимного керівника підземки С. Мусєєва, його замів та керівників основних служб ГП, які повернулися на підприємство, як тільки АВЕК забрав охоронців від «Барабашово».

 

comments powered by HyperComments