Організатори концерту Queen все ще не отримали райдер групи

Микола Кузнєцов  |  Середа, 10 вересня 2008, 13:50
Коли Фонд Олени Франчук запросив у групи Queen райдер – список вимог щодо організації концерту – була отримана велика кількість технічних вимог, але побутовий райдер ще й дотепер не надійшов, повідомила директор Фонду Ольга Руднєва.
Організатори концерту Queen все ще не отримали райдер групи

Як розповіли організатори концерту, музиканти Queen у порівнянні з деякими зірками СНД досить невибагливі. Спеціальні вимоги надано тільки відносно їжі: Пол Роджерс та Брайан Мей – переконані вегетаріанці.

Планується, що музиканти пробудуть у Харкові мінімум часу. 11 вересня вони прилітають до Київа, де переночують, та прилетять у Першу столицю 12-го. Удень вони, можливо, проведуть саунд-чек, і, навіть не поселяючись у готель, розмістяться у спец-трейлерах для зірок, що буде припарковано безпосередньо за статуєю Леніна на площі Свободи – приват-зоні музикантів легендарної групи. Їх будуть супроводжувати 16 шоу-старс – стилістів, візажистів, костюмерів та ін.

Під костюми групи підготовлено чотири 2-метрових кронштейни.

Плей-лист концерту залишиться в таємниці до самого початку. Музиканти такого рівня не планують точний список пісень заздалегідь, повідомила одна з організаторів шоу, партнер фірми Ultra Promotіon Ірина Ковальчук.

Після концерту музиканти мають намір повечеряти. Чи поїдуть вони у ресторан або попросять подати їжу у свою приват-зону, також поки що невідомо. Так і не переночувавши в Першій столиці, вони відправляться далі – концерт у Харкові відкриває їхній світове турне.


 

comments powered by HyperComments