У день святого Валентина у Харкові пофестивалять

Костянтин Колесник  |  Середа, 4 лютого 2009, 16:47
14 лютого, в День святого Валентина, пройде музичний фестиваль «Від серця до серця», в якому візьмуть участь громадяни Харкова з обмеженими фізичними можливостями.
У день святого Валентина у Харкові пофестивалять

Про це сьогодні в ході прес-конференції розповів начальник міського управління у справах сім'ї і молоді Андрій Хижняк.

«До Дня святого Валентина ми готуємо програму, так би мовити, «позитивних» заходів. Найяскравішим, мабуть, стане музичний фестиваль для людей з обмеженими можливостями «Від серця до серця». Я назвав його найяскравішим, оскільки, повірте, деякі учасники володіють справді колосальним талантом. Чого тільки коштують виступи з «жестовими піснями»! Викиду енергії, який відбувається, позаздрили б зірки світового масштабу», – говорить А. Хижак.

Він підкреслив, що фестиваль проводитиметься в оновленому ККЗ «Україна», який спеціально обладнано для проведення подібних заходів.

«Захід проходитиме в ККЗ «Україна», оскільки на сьогоднішній день це єдине місце, обладнане спеціальними засобами для участі в концертах людей з обмеженими можливостями. Там встановлені пандуси – конструкції для заїзду інвалідних колясок – як в самій будівлі, так і на сцені. У фестивалі можуть взяти участь всі охочі. Персонал ККЗ «Україна» допоможе артистові підібрати пісню, написати фонограму і провести виступ технічно. Доставлятися глядачі і учасники будуть за допомогою служби «Інватаксі», – розповів А. Хижак.

comments powered by HyperComments