Харків здригнеться від пікетів, мітингів і демонстрацій

Костянтин Колесник  |  Понеділок, 16 березня 2009, 15:31
Як повідомляє погоджувальна комісія виконкому Харківської міської ради, завтра, 17 березня, на площі Свободи відбудеться низка пікетів і мітингів.
Харків здригнеться від пікетів, мітингів і демонстрацій

О 9:00 перед будівлею облдержадміністарції почнеться мітинг асоціації «Регіональне будівництво» в Харківській області. Мета заходу – виразити недовіру керівництву державної архітектурно-будівельної інспекції Харківської області і філії ДП «Укрдержбудекспертиза» в Харківській області і зажадати змінити його керівництво.

З 12:30 на ділянці площі Свободи з боку обласного палацу дитячої і юнацької творчості акцію на підтримку уряду і прем'єр-міністра Юлії Тимошенко проведе міська організація політичної партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина».

У 14:00 представники громадської організації Всеукраїнський союз робочих та «Трудової Харківщини» проведуть покладення квітів до пам'ятника Леніну і з 15:00 приєднаються до мітингу Харківського обкому КПУ, місцем проведення якого буде частина площі Свободи з боку готелю «Харків». Мітинг під девізом «Тільки в єднанні братських народів зруйнованого СРСР можна добитися поліпшення життя людей!» присвячений 18-тим роковинам Всесоюзного референдуму з збереження Союзу РСР.

Закінчення всіх мітингів заплановане на 16:00.
 

comments powered by HyperComments