У Харкові збираються створять новий рівень комфорту

Микола Кузнецов  |  Четвер, 19 березня 2009, 15:36
Актуальними областями для впровадження сучасних технологій у сфері ЖКГ Харкова є вивіз ТПВ і обслуговування інженерних мереж.
У Харкові збираються створять новий рівень комфорту

За станом на 2006 рік, нагадав радник Харківського міського голови Фазіль Аббасов на прес-конференції 19 березня, технічні можливості по низці послуг, що входять в квартплату, були фактично загублені. Поточна каденція міської влади добилася того, що в 2009 році ці послуги виявляються щодня, підкреслив радник мера.

За його словами, 2008 був роком відновлення, 2009 стане роком розвитку підприємств з надання населенню послуг, що входять в квартплату. Будуть модифікована технічна база, змінено менеджмент, відбудеться впровадження сучасних технологій.

За словами Ф. Аббасова, мова йде про новий рівень послуг, який збільшить комфортність мешкання в місті.

Зокрема, він розповів, що в підприємстві по вивозу ТПВ «КВБО» буде впроваджена єдина система обліку вивезеного сміття і стеження за сміттєвозами, що дозволить добитися 100%-ного надання послуги.

Також в Харкові зібралися укладати публічний договір комунального підприємства з вивозу побутових відходів (КП «КВБО») з мешканцями приватного сектора. Тепер в «міських селах» будуть встановлені контейнери для відходів.
 

comments powered by HyperComments