Сьогодні в Харкові співає Патрісія Каас (ФОТО)

Анастасія Маніна  |  Середа, 27 травня 2009, 11:59
28 травня в Харкові в Палаці спорту виступить французька співачка, учасниця міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2009 Патрісія Каас.
Сьогодні в Харкові співає Патрісія Каас (ФОТО)

Харківський концерт відбудеться в рамках концертного туру співачки по 170 країнах світу, присвяченого виходу нового альбому «Kabaret». У Першій столиці Мадемуазель Блюз представить шоу-програму «Kabaret Tour».

Концерт 28 травня стане третім виступом Каас в Харкові за останні 7 років. У 2002-му відбувся її концерт в Оперному театрі. А два з половиною роки тому в листопаді 2006-го Патрісія Каас співала в селі Малинівка, що під Харковом. Тоді місцеві ЗМІ писали: квитки на її концерт не продавалися – зірка приїхала інкогніто, щоб виступити на відкритті одного підприємства.

Тепер Каас співатиме в Палаці спорту, концерт призначений на 28 травня і буде третім в Україні. На сайті співачки в розділі турне відмічено три концерти в Україні: перші два – 25, 26 травня – в столичному Палаці «Україна».

Після участі в конкурсі європісні Патрісия Каас повернулася до гастрольного туру. Перший з трьох концертів в Україні співачка дала в Києві.

На своїй прес-конференції знаменита артистка розповідала про дієти, секрети краси і жіноче щастя. Патрісия виглядала по-французьки: у модному трохи рваному плащі бежевого кольору і зелених туфлях на високій шпильці.

Під час прес-конференції зірку не покидала її улюбленка – мальтійська болонка Текіла, з якою Каас розлучається тільки коли виходить на сцену. Під час концерту болонка чекає на свою господиню в гримувальній. Текіла викликала великий резонанс на прес-конференції у журналістів, що не дивно – таке цуценя коштує від $1000 до $5000.


Розповіла Патрісия і про майбутні концерти.

«Концерти нагадуватимуть спектаклі – давно хотіла попрацювати над постановками з театральними режисерами. Я і балет з'явимося в одязі 30-х років. Більшість пісень будуть виконані в стилі «кабаре». Мої найвідоміші пісні теж прозвучать, адже люди мене полюбили саме за них», – розповіла співачка.

До речі, буквально за пару місяців до початку туру Патрісия призналася в інтерв'ю, що закохана і давно не була така щаслива.

«Так, зараз мене з коханою людиною розділяє відстань. Це складно, але я все одно щаслива», – заусміхалася співачка.

Також зірка Франції повідомила, що збирається підтримати українську співачку Світлану Лободу в акції протесту проти насильства в сім'ї.

«Лобода дійсно крута! – перейшла на сленг Каас, – Ми зустрічалися з нею в Москві, у неї дуже багато енергії. Тому я збираюся прийняти участь в її акції».

ДОВІДКА

Патрісія КААС – народилася 5 грудня 1966 року в Лотарінгії. Її батько – шахтар. У сім'ї Патрісії Каас було сім дітей, вона наймолодша. Батькам вдалося виховати дітей так, що вони зберігали між собою чудові відносини. Душею дома на думку Патрісії була і залишається мама.

На батьківщині Патрісію Каас називають Мадемуазель Блюз – за назвою пісні, яка її прославила.

Перші кроки були зроблені у Форбаку, де відбувся «Загальноміський конкурс юних талантів у віці від чотирьох до чотирнадцяти років».

Стрімке сходження Патрісії починається в 1985-м, коли її вперше прослуховують в Парижі. Роль Прекрасного Принця частково зіграв знаменитий Жерар Депардьє, який дружньо підтримав дівчину з Лотарінгії і допоміг записати її першу пісню – «Ревнощі». А за два роки вся Франція почне співати її «Блюз». Почнуться гастролі від Парижа ка Токіо і Сан-Франциско, Монреаля і Москви.

Вчорашня дівчина-підліток перетворилася на чудову, впевнену в собі і свавільну жінку. Її останній диск – «Я говорю тобі Ви» – підняв Патрісію Каас на вершину слави. В інтерв'ю французькому журналу Апрош Патрісия відкриває свій новий імідж.

comments powered by HyperComments