Весь Харків тепер грає за збірну України Президент України Віктор Ющенко за власною ініціативою запропонував допомогу Харкову в підготовці до Євро-2012.

Микола Кузнецов  |  Четвер, 28 травня 2009, 16:49
Президент України Віктор Ющенко за власною ініціативою запропонував допомогу Харкову в підготовці до Євро-2012.
Тепер всій Україні треба обійнятся, як «Метал».

Про це Харківський міський голова Михайло Добкін повідомив журналістів під час відвідин Центру дитячої стоматології 28 травня.

«Президент без камер, без журналістів хотів дізнатися найбільш проблемні питання підготовки Харкова до Євро-2012 і реальний стан справ - хто заважає, що заважає, хто допомагає, що допомагає», – розповів мер.

За його словами, відбулася абсолютно нормальна бесіда, президент пообіцяв в найскладніших фінансових питаннях допомогу – причому за власною ініціативою.

«Поки ми боролися за право Харкова стати з резервного міста основним, ми боролися за честь міста. Всі харків'яни з честю і гідністю цей іспит витримали. Тепер же ми боремося за честь держави», – сказав М. Добкін.

Міський голова поснив, що якщо хоча б одне з міст втратить право проведення матчів Євро-2012, Україна втратить паритет з Польщею 4 на 4 міста. І це буде ганьбою для країни.

«Якщо раніше ми грали неначе на рівні харківського «Металіста», то тепер граємо як за збірну України. І тут без допомоги держави, силами однієї тільки територіальної громади, не обійтися. Територіальна громада і так зробила більше, ніж могла», – заявив мер.

Вірогідність, що містом, яка вилетить, може бути Харків, М. Добкин відхиляє.

«З приводу Харкова у мене побоювань немає», – сказав він.

 

comments powered by HyperComments