Турнір на кубок М. Добкіна транслюватимуть по міжнародному російському каналу

Понеділок, 19 жовтня 2009, 15:46
23-25 жовтня в Харкові пройде 6-й міжнародний фестиваль-конкурс спортивного танцю на Кубок міського голови. На ньому буде як мінімум два безпрецедентні нововведення.
михайло добкін

Про свою участь у конкурсі вже заявили судді і спортсмени з Росії, Франції, Німеччини, Великобританії, Ізраїлю, Італії, Молдови, Вірменії, США і, звичайно, України.

У командному турнірі міст-побратимів візьмуть участь команди Москви, Санкт-Петербурга і Харкова, а також об'єднана інтернаціональна команда.

Заздалегідь, в конкурсі братимуть участь більше 1000 пар.

На фестиваль приїжджає голова Всесвітньої ради танцю любительської ліги Донні Бернс.

Президент Харківського міського Центру спортивного танцю «Супутник» Сергій Францен, центральний організатор фестивалю, відзначив, що Д. Бернс в спортивному танці – це як Майкл Джексон в поп-музике.

Вже утретє вечірні змагання проходитимуть під живу музику – під Молодіжний Академічний симфонічний оркестр «Слобожанській». Цього року до нього вперше додадуться майстри сальси – київська група «Діслокадос».

Друга новинка – знімальна група каналу НТВ+ зніматиме 1.5-годинну програму, яка буде показана по цьому російському каналу. Можливо, її покажуть і українські канали.

Змагання пройдуть в ДС «Локомотив».

Нагадаємо, в Харкові почата ініціатива по публічних танцях.
 

comments powered by HyperComments