Із-за свинячого грипу Віктор Янукович відмінив мітинг в Харкові

П'ятниця, 30 жовтня 2009, 13:55
Лідер Партії регіонів Віктор Янукович відмінив мітинг, який планувалося провести на площі Свободи в Харкові.
мітинг

Віктор Янукович відмінив мітинг, який повинен був відбутися сьогодні на площі Свободи в Харкові. Таке рішення було ухвалене у зв'язку з тим, що в Україні оголошена епідемія свинячого грипу. Відмінити мітинг було вирішено ще до того, як прем'єр-міністр Юлія Тимошенко заявила, що в 9 областях України оголошений карантин.

Віктор Янукович вирішив відмовитися від цього масового заходу, щоб уникнути розповсюдження свинячого грипу в Харкові, адже у випадку, якщо б в натовпі опинилася хвора людина, від нього заразилося б багато людей.

Також лідер Партіїі регіонів відзначив, чо сьогоднішня погода в Харкові не підходить для проведення заходів просто неба.

В той же час, за словами Віктора Януковича, в Україні не було виділено ні копійки на діагностику свинячого грипу.

Нагадаємо, 30 жовтня на екстреному засіданні Кабінету міністрів було ухвалено рішення про введення карантину у всіх учбових закладах на території України.

За інформацією головного державного санітарного лікаря м. Харкова, у разі підозри на захворювання грипом А/H1N1 громадяни можуть звертатися в епідемстанциі м. Харкова. ТЕЛЕФОНИ, по яких потрібно звертатися, виявивши симптоми свинячого грипу, можна подивитися ТУТ

comments powered by HyperComments