Молоді активісти взяли під опіку дітей-сиріт (ФОТО)

Маруся Нецурайчук  |  Вівторок, 26 січня 2010, 16:11
Зовсім молода, але не малоперспективна молодіжна організація «Час змін» провела ряд заходів, спрямованих на зібрання коштів для дітей-сиріт. Члени організації та її прихильники влаштували благодійні колядування (6-7 січня), щедрування (13 січня) та посівання (14 січня). Зібранні гроші та солодощі переданні дитячим будинкам міста та області.
Молоді активісти взяли під опіку дітей-сиріт (ФОТО)

Чи то вже самі це допустили, чи і справді стали байдужі до майбутнього. Спостерігається цікавий факт, коли діти починають піклуватися про дітей. Мотивація таких дій проста—якщо сам себе не захистиш, то держава, точніше деякі її «елємєнти управлєнія», точно не візьмуть тебе під опіку.

Така ситуація є поштовхом до створення нових молодіжних рухів, організацій. Зазвичай такі організації діють у двох напрямках – патріотичному та волонтерському. Це поєднання досить цікаве і корисне. Молодь відновлює, підтримує українські традиції і «впроваджує» їх у моду. Паралельно проводиться певна волонтерська робота (зібрання коштів, суботники, відвідування дитячих будинків і робота з дітьми).

На початку січня молода, але не малоперспективна Харківська обласна молодіжна патріотична громадська організація «Час змін» розпочала збирання коштів для дітей з дитячих будинків міста та області. Всі заходи проходили у рамках Харківського аукціону доброти організатори якого : Аукціон доброти, ХОМГО «Пульс», ХОМПГО «Час змін», Профспілка студентів ХНЕУ, Молодіжна організація ХНЕУ, Студентський сенат ХНУРЕ.

За ініціативи «Часу змін» з 6-го по 14-те січня відбулися благодійне колядування (6-7 січня), щедрування (13 січня) та посівання (14 січня). Члени організації та просто її прихильники подарували жителям міста щиру українську пісню, адже не кожного дня на вулиці можна зустріти молодь у національних костюмах. У цьому заході прийняло участь біля 60-ти осіб.
Зібранні гроші, куплені подарунки, речі та іграшки 15 січня були передані Люботинській школі-інтернату. Члени вищезгаданих організацій особисто доставили все дітям, влаштувавши справжнє свято для них.

У рамках цієї акції також відвідано Ново-Водолажську школу-інтернат. Проведено ряд заходів—майстер-клас по студійній фотографії, випікання печива з малюками, постановка міні-п’єс на англійській мові, спортивні ігри.

Це не останні заходи, організовані «Часом змін» у волонтерсько-патріотичному напрямку. Слідкувати за діяльністю організації і бути в курсі майбутніх заходів можна на офіційному сайті : http://www.chas-zmin.org.ua


 

comments powered by HyperComments