«Трамвайний» суд вкотре відкладено. Чиновники з міськради знову «неготові»?

Вівторок, 26 січня 2010, 19:18
26 січня відбулося засідання Харківського апеляційного адміністративного суду у справі повернення трамвайного руху на вулицю Пушкінську. Дива не сталося: відповідач (виконком Харківської міської ради) знову «забув» підготувати необхідну документацію…
  «Трамвайний» суд вкотре відкладено. Чиновники з міськради знову «неготові»?

Нагадуємо, голова Харківського обласного осередку «Свободи» Ігор ШВАЙКА позивається до виконавчого комітету ХМР з вимогою скасувати рішення №258 від 3 червня 2009 року про припинення руху трамваїв вулицею Пушкінською. У серпні минулого року Дзержинський районний суд Харкова уже виніс «відмовне» рішення у цій справі. Тоді суддя Сергій ЛАЗЮК закрив очі на відсутність у представників виконкому та КП «Міськелектротранс» технічних документів, що доводили б обґрунтованість демонтажу трамвайних колій, а також наявність правових підстав для ухвалення такого рішення.

Вочевидь, чиновники очікували на ще один «швидкий» суд, у якому «прокатить» відсутність елементарної доказової та правової бази. На превеликий жаль для представників міської влади суд дотримався «формальностей» і змусив їх підготувати потрібні документи.

Таким чином, виконком та «Міськелектротранс» вкотре засвідчили незаконність «антитрамвайного» рішення, що приймалося без жодної соціальної аргументації.

Наступне засідання Харківського апеляційного адміністративного суду у цій справі відбудеться 23 лютого о 14.30.
 

comments powered by HyperComments