Шануємо своїх героїв, та все ж ділимо територію між собою (ФОТО)

Маруся Нецурайчук  |  Субота, 30 січня 2010, 14:55
У Харкові вшанували пам’ять героїв Крутянської битви. Захід відбувся 29 січня.Незрозумілим залишився той факт, що вшановували Героїв і той же подвиг у різних місцях Харкова декілька організацій окремо.
Шануємо своїх героїв, та все ж ділимо територію між собою (ФОТО)

В один і той же час о 18-ій годині у парку Перемоги і біля пам’ятного знаку Незалежності України відбулися заходи, приурочені до Дня Крутянської битви. Участь у цьому дійстві міг прийняти кожен бажаючий. 

У парку Перемоги мітинг-реквієм проходив виключно за участі представників ВО „Свобода”. Безпосередньо перед мітингом священики Української Автокефальної Православної Церкви відслужили панахиду за загиблими.

У іншому місці, біля пам’ятного знаку Незалежності України зібралися члени кількох молодіжних організацій („Час змін”, Спілка української молоді, „Молода просвіта”) та їх прихильники. Створивши символічний напис „Крути” зі свічок, було прочитано молитву за загиблими і виконано Гімн України. Перехожим роздали інформаційні листівки про крутянські події.

На запитання чому не можна об’єднати спільні зусилля у організації таких заходів, відповідь проста: „Звертайтеся до керівництва”. Шануємо своїх героїв, та все ділимо територію і місця вшанування між собою.

 








comments powered by HyperComments