Найцікавіша поїздка відбудеться для тієї молоді, яка зможе її заслужити

Титаренко Жанна  |  Четвер, 18 лютого 2010, 18:31
Візьми участь у міжнародному проекті «Ходімо разом!» , та подорожуй по території України разом із поляками та німцями.
прапор

Представництво Фонду Конрада Аденауера в Україні формує чотири польсько-німецько-українські групи (по шість осіб у кожній), які
подорожуватимуть і зустрічатимуться з однолітками із українських університетів, молодіжних клубів та неурядових організацій у різних
містах України. Під час зустрічей учасники проекту, після короткого виступу, провадитимуть дискусію на теми Європи та ЄС.

Оголошено набір учасників до міжнародного проекту «Академія політичної  освіти «Ходімо разом!». Проект реалізовується Всеукраїнською  молодіжною громадською організацією «Демократичний Альянс» у співпраці  з партнерами зі Швеції, спрямований на збільшення кількості ціннісних  та компетентних молодих людей готових взяти на себе відповідальність  за демократичний та безкризовий розвиток України.

В «Академії політичної освіти «Ходімо разом!» навчатимуться 60 людей,  які матимуть змогу суттєво підвищити власний рівень теоретичних знань та практичних навиків, що допоможуть їм збільшити свою участь у державотворчих процесах в Україні.

Учасники проекту братимуть участь у семінарах, круглих столах, наукових дослідженнях, публікуватимуть дебатні статті та виконуватимуть практичні завдання. До викладання в «Академії політичної освіти» залучатимуться українські та іноземні експерти.

Протягом 2010 року заходи проекту проходитимуть в Миколаєві, Житомирі, Дніпропетровську, Одесі, Києві, Харкові, Донецьку, Запоріжжі, Чернігові, Тернополі, Івано-Франківську та інших містах України.  

Детальніше про проект та про умови участі у ньому можна дізнатися на сайті Демократичного Альянсу



 

comments powered by HyperComments