Квіти серця у картинах Катерини Ткаченко

Жанна Титаренко  |  Середа, 24 березня 2010, 17:54
В художній галереї “Маестро” триває виставка картин Катерини Ткаченко. В роботах висвітлено родовідне дерево, його важливість в житті людини і приналежність до нього, а також сприйняття природи в усіх її весняних кольорах і формах.
Квіти серця у картинах Катерини Ткаченко

Харківська художниця Катерина Ткаченко велику частину свого часу приділяє портретному живопису. Її неординарні художні образи дещо нагадують саму художницю.

Усі назви картин та інформація про життєвий шлях Катерини Ткаченко розміщена лише українською мовою. Як не дивно, є такі відвідувачі, для яких це вкрай важливо і вони вкрай незадоволені таким станом речей. Але справжні шанувальники художнього мистецтва насолоджуються кожним задумом художниці, не помічаючи навколо себе буденності та незадоволених українською мовою відвідувачів.

 



В картинах Катерини Ткаченко присутні якісь особливо створені невидимі лінії, бо під простими, на перший погляд, нарисами відкривається або погляд очей портрета, або вираз обличчя, або настрій. Усе виглядає як живе і милуватися роботами майстра можна годинами.  

 

comments powered by HyperComments