"На одному диханні" відкрилась виставка еротичних картин у Харкові

Жанна Титаренко  |  Вівторок, 6 квітня 2010, 19:11
Виставка еротичних картин оголених жінок триває в галереї "Маестро". Поспішайте побачити всю красу незаангажовану цензурою. Усе зображено дуже чітко, і причому не саме обличчя, а повністю все тіло, з усіма його принадами. Поспішайте, вхід вільний.
"На одному диханні" відкрилась виставка еротичних картин у Харкові

Зайшовши з причілкової частини оперного театру в галерею "Маестро", Ви опинитесь у великому залі, звісно ж з картинами, але щоб побачити красу жіночого тіла, необхідно пройти в маленьку залу і насолоджуватися правдивими зображеннями.

Поміж хвилюючого виразу обличчя кожної жінки, у її природних позах, у яких вона зображена і всіх тих почуттів, які передані, - Ви побачите картини з ніжними квітами і пейзажі природи.

Як не дивно, авторкою картин є пані. Це 33 річна харків’янка Тетяна Іванова. Вона має сильний жіночий характер і волю пізнавати нове. Її працьовитість теж не можна ставити під сумнів. Тетяна Іванова працювала на реставрації настінних розписів Покровського монастиря в Харкові. Брала участь в археологічних розкопках у Франції. Зараз входить до МО національного союзу художників України.

Виставка триватиме до 16 квітня. Тож поспішайте побачити еротичне "дихання" жінки в усій її весняній красі.

  

 

comments powered by HyperComments