У Харкові з’явилася нова галерея з назвою “А4”

Жанна Титаренко  |  Вівторок, 6 квітня 2010, 19:33
Умовою галереї є обов’язкове дотримання формату А4 авторами картин, фотографій та інших мистецьких зображень. Робота галереї “А4” розпочалася з виставки аматорських світлин.
У Харкові з’явилася нова галерея з назвою “А4”

Під яскравою вивіскою “Дом кофе”, що здалека видніється на тлі оперного театру і знаходиться в його приміщеннях, зовсім неважко помітити новий напис: галерея "А4”. Кожен художник або фотограф, незалежно від того, професіонал це чи аматор, вмістивши свій задум у такому стислому форматі як А4, матиме можливість розмістити його для широкого показу.

У наш час, багато харків’ян мають власні фотоапарати та й художників аматорів теж вистачає, для того щоб дивувати мешканців міста цікавими змістовними зображеннями.

Відкриття галереї "А4” спрямоване на підвищення зацікавленості молоді фотографувати самостійно природу, місто, цікаві події, що відбуваються на вулиці тощо, а не користуватися готовими професійними світлинами з Інтернету. Але, щоб отримати гарне цікаве фото, треба щось таке неординарне, можливо, з першого погляду непомітне, побачити і встигнути схопити. Звичайно, все це буде спонукати пильно придивлятися до того, що нас оточує. А це дуже добре, бо, можливо, це розвіє чиюсь байдужість і зробить життя цікавішим уже сьогодні.
 

 

comments powered by HyperComments