Платіні проінспектував Харків. Його враження

Андрій Бондарев  |  Четвер, 8 квітня 2010, 12:37
Підготовка до ЄВРО-2012 ведеться, але не повністю.Турбує стан доріг. Ще немає фан-зони. Тож, які враження Платіні?
Платіні проінспектував Харків. Його враження

Сьогодні, 8 квітня президент УЄФА Мішель Платіні прилетів до Харкова, щоб оглянути стадіон та аеропорт.

Спочатку місье Платіні оглянув аеропорт, потім його разом з делегацією повезли на стадіон «Металіст». Після того, як він оглянув стадіон, Платіні вийшов разом з делегацією, (з Григорієм Суркісом, Михайлом Добкіним, Олександром Ярославським та інш.), але відповіді журналістам давав лише місьє Платіні.

Прес-конференція почалась з промови президента УЄФА:
«Я сьогодні вперше у Харкові, дуже приємно бачити таку велику кількість журналістів. Радий бачити, що підготовка до Євро-2012 ведеться…»- М.Платіні.

На прес-конференції, місьє Платіні посміхався, що можна розцінювати, як гарний знак. Також він зазначив що:
«На Україну покладені великі обов’язки, і Україна їх виконує! У Харкові дуже багато ще потрібно зробити, але все під контролем. Є питання, які потрібно розв'язувати першочергово. Аеропорт перебуває у стадії активної підготовки, багато що зроблено»
Після прес-конференції, делегація УЄФА попрямувала на площу Свободи, щоб оглянути місця для фан-зони. У Харкові буде найбільша в Європі фан-зона, вже відомо, що буде встановлено 6 великих екранів.

Також на питання про стан доріг Платіні зазначив: "Я вважаю, дороги в Україні, як і у Франції, дуже постраждали внаслідок зими..."

Як висновок, можно сказати те, що місьє Платіні, залишився задоволений Харковом, але щодо прийняття рішень, президент УЄФА є людиною доволі жорсткою і послідовною, і рішення приймає не він особисто, а виконачий комітет УЄФА.



 

comments powered by HyperComments