Громадських захисників парку Горького по-звірячому побили (ФОТО)

Жанна Титаренко  |  П'ятниця, 21 травня 2010, 19:37
Юрист Євген Соловйов отримав відкриту кров’яну рану лівого ока. Його бив бригадир лісорубів та кілька робітників, які до цього пиляли дерева. Коли Євген Соловйов упав на землю, то отримав удари майже по всіх частинах тіла Також дістав травми голови Юрій Кальченко, який є головою громадської організації “Ми - харків'яни”.
Громадських захисників парку Горького по-звірячому побили (ФОТО)

Сьогодні громадська організація “Ми – харків’яни” та інші небайдужі люди цілий день боролися проти вирубки дерев у Парку Горького. Вони відтягували лісорубів за руки, аби ті зупинили свою чорну роботу, стояли біля техніки, не даючи їй рухатися далі, стояли під надпиляними деревами, не даючи їх валити тощо.

Юрій Кальченко і Євген Соловйов стояли під надпиляним деревом. Підійшов бригадир, як його ім’я він не сказав, і почав вимагати відійти та не заважати працювати. Коли Євген Соловйов зробив спробу сфотографувати бригадира, то той почав його бити. Потім до цього долучилися кілька лісорубів.

(В червоному одязі, то бригадир, він давав усім накази і весь час їздив по парку на скутері, на якому не було номерів. Він і почав бити Євгена Соловйова) 

Били І Юрія Кальченка. Йому встигли нанести два удари по голові, спочатку по лівій скроні, потім по правій. Він упав, але потім все ж таки піднявся і почав тікати. За ним гнався один з лісорубів, маючи в руках бензопилу, потім він її кинув і взяв велику товсту гілку продовжуючи бігти. Досягши відповідної відстані він кинув її в Юрія Кальченка, але той встиг ухилитися.

Я, як кореспондент, теж мала численні погрози з самого початку. В цю мить, я вже не могла фотографувати, бо сама з усіх сил тікала.

Після скоєного злочину всі лісоруби разом із своїм бригадиром зникли, але я ще до цього записала номера машин, якими привозили робочих. Це дві газелі АХ 6589 ВА та АХ 6062 ВХ.

Євгена Соловйова негайно забрала швидка в 4 лікарню невідкладної допомоги. Юрій Кальченко поїхав в офіс, для того, щоб відправити електронною поштою фотографії з місця подій. Йому було недобре, а потім стало зовсім зле. Швидка допомога приїхала десь через 40 хвилин після виклику. Тиск Юрія Кальченка був підвищений, крім того, час від часу його тіло майже все тремтіло. Зараз він теж госпіталізований до вищезгаданої медичної установи.  

 

comments powered by HyperComments