Азарова депортували з Австрії? Януковича - з Києва? Але погана новина, що обох - до Харкова!

П'ятниця, 21 лютого 2014, 22:25
Сьогодні в Харкові колишній прем'єр, а нині звичайний "папєрєднік" Микола Азаров зустрічався з партійним активом Партії регіонів.
Азарова депортували з Австрії?  Януковича - з Києва?  Але погана новина, що обох - до Харкова!

Він вважає, що "Юго-восток должен оформиться в самостоятельную силу", інакше "повториться 2005 рік".

На зустрічі Азарова з партійним активом було близько 130 місцевих депутатів і кілька депутатів Верховної Ради.

На думку екс-керівника Кабміну, ще ніколи ПР не перебувала в такому важкому становищі. За його, як завжди, точними, даними, в західних областях України вже ліквідовано 118 офісів партії, а діяльність регіоналів фактично намагаються заборонити.

Як людина, яка все житття "займається економікою" [- вбивча для бізнесу діяльність Азарова на посаді керівника Податкової адміністрації відома всім підприємцям], він наголошує на вкрай важкій ситуації в господарстві країни.

За повідомленнями деяких столичних журналістів ввечері в п'ятницю до Харкова вилетів ще один "проФФесіонал" - Віктор Янукович. Припускають, що обидва лідери Партії регіоніввізьмуть участь у суботньому з'їзді місцевих рад південного Сходу України, який організовує Михайло Добкін. Аналогічне дійство вже провели 1 лютого в місцевому палаці спорту.

Відомий київський журналіст Мустафа Найєм повідомив, що разом з Януковичем полетіли голова ВР Володимир Рибак, керівник АП Андрій Клюєв та народний депутат, близький до Кремля Вадим Новинський.

Фото: voronz.in.ua; Корреспондент.net

comments powered by HyperComments