Коломойський - Кернесу: Гена - ти непорозуміння, не грайся в солдатиків

Субота, 22 лютого 2014, 14:08
Відомий український олігарх Ігор Коломойський, який більшу частину часу проживає в Європі, напередодні сьогоднішнього харківського з'їзду переляканих українофобів публічно звернувся до його "делегатів" і окремо до однієї людини - мера Харкова Геннадія Кернеса (перекладено українською):
Коломойський - Кернесу: Гена - ти непорозуміння, не грайся в солдатиків

"Геннадій Адольфович, відкриття саме вами  "Українського фронту" я вважаю непорозумінням. Командувати фронтом і вести його в бій ви отримаєте моральне право, коли перш за все самі займетеся своєю бойовою підготовкою, а не велоспортом, і коли почнете ризикувати самим собою або своїми близькими. А сепаратистські заяви вам варто робити тільки в тому випадку, якщо ви свого сина будете відправляти на екскурсію не на Мальдіви, а в Дагестан, або на вокзал у Волгограді - нехай подивиться і поділиться враженнями. Може це протверезить вашу дуже гарячу голову. Не дай Бог вам дивитися в очі матерям синів, які можуть не повернутися з організованого вами фронту".

"Фронтові друзі"

У свою чергу, Г. Кернес відповів на попередження Коломойського в притаманній йому манері: "Мені погрожували і розп'яттям, і смертю... Навіть головний єврей Коломойський, є такий олігарх, погрожував мені . Так от, я за ідейну країну. Харків був частиною України, частиною України він і залишиться. А загроз я не боюся", - цитує Кернеса "РБК- Україна".

Ігор Коломойський  звернувся і  до Януковича  і до "покидьків", які намагаються розвалити Україну на з'їзді сепаратистів у Харкові. Він попередив, що "сепаратизм не пройде ні в одному південно-східному регіоні нашої країни" і попросив всіх політиків "тверезо подивитися на ситуацію, і формувати свою позицію, насамперед з урахуванням Конституції України та кримінально-процесуального кодексу" .

За найсвіжішими повідомленнями харківських ЗМІ, одразу ж після завершення  з'їзду мер Харкова Кернес доволі спішно покинув Палац Спорту через боковий вихід. "Він поїхав в «Мерседесі», який супроводжували два мінівени. Охоронці встрибували в мінівены прямо на ходу".

Фото: Телеканал новин 24

 

 

comments powered by HyperComments