Юридичний університет імені Ярослава Мудрого відраховує зарплату Збройним силам

Вівторок, 25 березня 2014, 14:55
На засіданні Вченої ради Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого його ректор Василь Тацій запропонував зібрати кошти для підтримки української армії.
Юридичний університет імені Ярослава Мудрого відраховує  зарплату Збройним силам

Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого

«Поставши перед неприхованою агресією Російської Федерації, в умовах блокування наші військові проявили високий моральний дух і вірність присязі народу України», − сказав Василь Таційі запропонував допомогти війську. 

Ректор наголосив: «Ці кошти в умовах скрутного фінансового становища держави та багаторічного недофінансування Збройних Сил вкрай необхідні для зміцнення їхньої матеріально-технічної бази і покращання грошового забезпечення захисників Вітчизни».

На засіданні Вченої ради вирішено відрахувати суму в розмірі денної заробітної плати всіх її членів до фонду порятунку Збройних Сил України (ЗСУ). Вчена рада  Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого також звернулася до трудового колективу з проханням підтримати цю ініціативу й усім співробітникам зробити посильний внесок (кошти збиратимуть через профком).

Варто нагадати, що університет імені Ярослава Мудрого (колишня Юридична академія) є одним з найбільших і найвідоміших ВНЗ Харкова. його колектив нараховує тисячі студентів, викладачів і співробітників. Університет готує кадри для прокуратури, МВС, СБУ, податкової та пенсійної служби.

Василь Тацій також закликав усіх долучитися до загальнонаціональної акції «565»!  (дзвінок на мобільний номер «565» автоматично перерахує 5 гривень на рахунок ЗСУ).

Фото: osvita.com.ua

comments powered by HyperComments