В Харкові сепаратисти-"колоради" напали на прибічників Майдану

Юлiя Гуш  |  Понеділок, 7 квітня 2014, 18:39
7 квітня напроти зайнятої сепаратистами харківської ОДА зібрався мітинг прихильників Майдану. Близько першої години дня проросійські активісти атакували майданівців.
В Харкові сепаратисти-"колоради" напали на прибічників Майдану

Вони без особливих зусиль прорвалися крізь кордон міліції. Сепаратисти в масках та з битами напали на українських активістів з правого боку та почали їх бити.

В сторону майданівців летіли вибухові пакети, пляшки з водою, запальнички та петарди. Хтось неподалік кинув димову шашку. Міліція в цій ситуації була практично бездіяльною.

Правоохоронці лишень роз’єднали дві сторони, відтіснивши українських активістів в сторону метро. Сепаратисти поводили себе вкрай агресивно. Є постраждалі.

Дехто з проросійських активістів знову прорвався через кордон міліції. Група сепаратистів гналася за прибічниками Майдану по Сумській вулиці.

В особливо агресивних правоохоронці лишень відбирали палиці, не роблячи жодних спроб їх арештувати. Майданівці обурені їх бездіяльністю. 

В 14-00 частина площі Свободи була зайнята сепаратистами. Проросійські активісті біла ОДА скандують проросійськи лозунги. Приміщення облдержадміністрації залишається під їх контролем.

Дивiться також повний фоторепортаж, як колоради атакували майданівців.

Фото автора.

 

comments powered by HyperComments