У Харкові знову мітингують

Неділя, 13 квітня 2014, 14:04
Традиційно в неділю центр Харкова «поділили» мітинги Майдана і Антимайдана.
У Харкові знову мітингують

Під пам'ятником Шевченку проходить мітинг Евромайдана. На акції – близько 200 осіб. У них прапори України, Харкова і ВО "Свобода"; транспаранти "Росія, лікуйся від путиноза", "Донецьк, Луганськ – ми разом", "Ні сепаратизму, ганьба зрадникам".

Під пам'ятником Леніну зібралися прихильники проросійського курсу. Станом на 12.30 їх близько 500 осіб. На постаменті пам'ятника розгорнуто полотно, що складається з прапорів України, Росії, Білорусі та Казахстану. Мітингувальники тримають у руках прапори Росії, СРСР, Компартії, руху "Юго-восток", організації "Боротьба", династії Романових, Військово-морського флоту СРСР.

Також у них в руках плакати: "Аваков, Ляшко, Тягнибок, Фаріон – геноцид Південно-сходу", "Тепер суди не за хабар, а під дулом автоматів", "Бойкот європейскому", "Геть подвійні євро-американські стандарти", "Референдум".

На акції виступає народний депутат Олег Царьов.

Мітингувальники заявили про намір провести марш в підтримку активістів, затриманих при розблокуванні будівлі обладміністрації на початку тижня. Вулиця Сумська поки відкрита, площа Свободи відкрита для громадського транспорту. Будівлю обладміністрації охороняють міліціонери в шоломах і зі щитами.

 

comments powered by HyperComments