Бійка ультрас і проросійських активістів біля «Металіста»: звіти МВС і головного лікаря невідкладної допомоги

Понеділок, 28 квітня 2014, 12:27
Харківська міліція відкрила кримінальне провадження за фактом сутички між футбольними уболівальниками та проросійськи налаштованими активістами біля стадіону «Металіст».
Бійка ультрас і проросійських активістів біля «Металіста»: звіти МВС і головного лікаря невідкладної допомоги

Нагадаємо, що спільний марш уболівальників ФК «Дніпро» та «Металіст» за єдину Україну з площі Конституції до стадіону Металіст 27 квітня закінчився бійкою.

У прес-службі облуправління міліції повідомили, що за вказаним фактом слідчими відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 294 (масові заворушення) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Наразі працівниками міліції вживаються заходи щодо встановлення усіх осіб, причетних до скоєння вказаного кримінального правопорушення та обставин даної події.

Як повідомила головний лікар харківської міської лікарні швидкої та невідкладної допомоги ім. Мещанінова Олена Ковальова, станционаре залишаються ще троє пострадавщих, що надійшли після зіткнень в ході маршу футбольних фанатів.

За її словами, вчора в лікарню поступили дванадцять постраждалих. Зараз в лікувальному закладі залишилося троє пацієнтів, серед яких один міліціонер і двоє цивільних.

Їх стан задовільний, вони проходять лікування у звичайних палатах. Інші постраждалі отримали необхідну медичну допомогу і відпустили додому.

comments powered by HyperComments