Ні – російським матрьошкам та зброї. Бойкот триває

Ніна Жаровська  |  Понеділок, 16 червня 2014, 19:36
Не купувати російські товари, щоб не фінансувати країну-нападника. З таким гаслом з десяток добровольців провели акцію у Харкові.
Ні – російським матрьошкам та зброї. Бойкот триває

Хлопці та дівчата зібрались біля пам'ятника Шевченку у суботу, 14 червня. Вони зголосились роздавати та розклеювати листівки із закликом не купувати російські товари. В цих листівках пояснюється, що купуючи російські товари, українці спонсують країну, яка стала спонсує тероризм в Україні. Майже за годину молодь рознесла та розклеїла по місту близько тисячі листівок та наліпок.

Поодинокі акції проти російських товарів влаштовують харків'яни і своїми силами. Так, мешканка міста Катерина ще у травні разом зі своїм хлопцем роздрукувала двадцяить плакатів. Дівчина розклеїла їх у своєму районі - біля заводу імені Шевченка, а хлопець - в районі Одеської. Деякі листівки одразу зірвали двірники, проте багато із них провисіли понад тиждень. 

До речі, ось лише деякі логотипи товарів, які вироблені в Росії.

   

Взагалі російські товари мають код, який починається з цифр 460-469. 

Бойкот продовольчих товарів в Україні почався ще взимку. Тоді українці закликали не купувати товари, які виготовляють на заводах і фабриках "регіоналів". Адже члени Партії регіонів мають відношення до нападів на майдані у Києві та в областях.

comments powered by HyperComments