Харківські активісти зібрали допомогу собакам-погранцям

Середа, 27 серпня 2014, 11:44
У День Незалежності в саду Шевченка пройшов збір допомоги для собак, службовців в зоні АТО і на кордоні.
Харківські активісти зібрали допомогу собакам-погранцям
Про це на своїй сторінці у Facebook написала Олена Вишня

«Основне завдання - розповісти про собак, які служать в зоні АТО, адже мало хто знає, що є у нас і собаки-воїни, які також потребують нашої спільної підтримки. Роздавали листівки, макет яких для поширення можу надіслати бажаючим на эл.ящик. Збирали пожертви. Всього інкасувала 644,45грн і 2руб.

Велике спасибі всім, хто підтримав фінансово, хто допоміг з орг.вопросами. Окрема подяка ведучого концерту Глібу Тимошенко за інформаційну підтримку.

Спасибі зоозахісниці і прекрасному волонтеру Енні за допомогу в чергуванні біля столика. Як сказала сама дівчина: «Дуже приємно, що багато людей розуміють необхідність допомагати і тим, кого не показують кожного дня у новинах, тим, хто просто мовчки і з повною відданістю, на яку тільки спроможні, несуть службу і захищають нас. Я знаю, що відгукнеться ще більше людей, треба тільки розповсюдити цю новину. Будемо робити все можливе і вірю, що все буде добре».

Спасибі організаторам концерту. Концерт був цікавим, у підсумку провели гарно час ще й з користю для наших чотирилапих підопічних», - написала Олена.

За словами Вишні, на карту Приват для собак-погранців на 25.08 надійшло 720грн. Всього вийшло - 1365грн.

Як повідомив у вівторок, 26 серпня, активіст Максим Курчашов, на зібрані гроші 3 тонни води в баклажках для погранци і кінологів вирушили в зону АТО.
 





 
comments powered by HyperComments