Окупантам – хрін з труною: харків’яни влаштували акції в підтримку мешканців Маріуполя

Юлія Гуш  |  П'ятниця, 5 вересня 2014, 12:03
4 вересня харків’яни долучилися до акції в підтримку мешканців Маріуполя. Подібні заходи пройшли в 11 містах України, в тому числі і самому Маріуполі.
Окупантам – хрін з труною: харків’яни влаштували акції в підтримку мешканців Маріуполя

Спочатку біля пам’ятника Шевченку громадські активісти провели флеш-моб під назвою «Хрін окупантам». На акцію прийшло біля кількох десятків чоловік. Туди активісти принесли, власне, хрін. Кожен учасник міг скуштувати трохи хрону, сказати «Хрін окупантам» і символічно передати естафету кому забажає – людині, місту чи батальйону.

«Хрін тим козлам, які за три місяці АТО не дали жодного воєнного замовлення на завод Малишева, – виголошував Ігор Розсоха, один з координаторів харківського Євромайдану, – хрін тим козлам, через яких в Харкові стоять 500 невідремонтованих танків. Хрін тим козлам, через яких наші солдати б'ються з легкою стрілецькою зброєю, хоча склади переповнені найновішими артилерійськими системами, танками та БТРами. Хрін всім тим, хто робить вигляд, що в нас нема війни. Хрін Путіну!»

Згодом харків’яни пройшлися ходою до російського консульства. З собою вони несли труну та опудало президента сусідньої держави. На самій труні було написане всесвітньо відоме прізвисько Путіна. Біля самого посольства під вигуки «в пекло» опудало поклали в труну. Таким чином президента Путіна символічно «поховали» у відповідь на його воєнну агресію проти України.

Фото взято з censor.net.ua

comments powered by HyperComments