В Харкові відбувся благодійний концерт в підтримку української армії

Юлія Гуш  |  Неділя, 7 вересня 2014, 23:41
6 вересня в Харкові біля пам’ятника Шевченку відбувся благодійний концерт. Під час заходу були зібрані кошти та необхідні речі для українських військових.
В Харкові відбувся благодійний концерт в підтримку української армії

«Головна мета цього концерту – зібрати гроші для військових, – розповів лідер рок-гурту «Папа Карло» Василь Рябко, – про це мене особисто попросив харківський Євромайдан, який є організатором цієї акції. Ми знайшли виконавців, які зазвичай нас підтримують, які з нами їздять на концерти – це музиканти з «Папи Карло», це Боря Севастьянов, Жека Кошмар та ще пара бардів, з якими я особисто не знайомий».

Василь Рябко розповів, що музиканти охоче погодились підтримати цю ініціативу. Єдиним мінусом була нестача часу, адже ідея влаштувати концерт виникла тільки два дні тому. Також він повідомив, що в наступну суботу в Харкові пройде марафон, присвячений збору коштів для української армії.

Розпочався концерт з виконання пісень Андрія Макаревича, якій, як відомо, виступив проти війни з Україною. Згодом Борис Севастьянов виконав свою нову пісню «Волонтери». «Підтримувати українську армію – це для кожного зараз важливо, – розповів Борис Севастьянов, – для кожної свідомої людини. Якщо ми не будемо підтримувати армію, то ми програємо. Тоді все буде дуже кепсько».

 

comments powered by HyperComments