Харківська облрада планує виділити додаткові кошти на облаштування держкордону з РФ

Понеділок, 22 вересня 2014, 17:31
Харківська облрада на черговій сесії в четвер, 25 вересня, планує внести зміни до регіональної програми "Облаштування і реконструкції українсько-російської ділянки державного кордону в межах Харківської області" на період до 2015 року і виділити додаткові кошти на її реалізацію.
Харківська облрада планує виділити додаткові кошти на облаштування держкордону з РФ

 

"Буде передбачено додаткове фінансування. Більше 2 млн грн буде спрямовано на реалізацію заходів, передбачених в цій програмі", - сказав голова Харківської облради Сергій Чернов на прес-конференції в понеділок.

Він уточнив, що додаткові кошти планується направити, зокрема, на облаштування державного кордону з Російською Федерацією.

 

Як повідомлялося, в жовтні 2013 року Харківська облрада ухвалила регіональну програму "Облаштування і реконструкції українсько-російської ділянки державного кордону в межах Харківської області" на період до 2015 року.

У числі очікуваних результатів виконання програми, окрім забезпечення функціонування 51 місцевого пункту пропуску, йдеться також  про приведення інфраструктури пунктів пропуску у відповідність європейським стандартам, створення належних умов зручного і цивілізованого перетину українсько-російського державного кордону для населення двох прикордонних областей України і Росії.

Об'єм фінансування програми складає 6 млн 90 тис. грн. (проектування, будівництво і облаштування 51 місцевого пункту пропуску).

comments powered by HyperComments