До 1 жовтня на Харківщині будуть виконані всі заходи з підготовки до зими

Середа, 24 вересня 2014, 16:20
Про це 24 вересня в прес-центрі Харківської облдержадміністрації повідомив заступник голови - керівник апарату ХОДА Василь Хома. За його словами, на сьогоднішній день план підготовки інфраструктури області до зими виконано на 95%. Для виконання всіх заходів було освоєно 145, 4 млн. грн. (всього заплановано – 154,5 млн. грн.)
До 1 жовтня на Харківщині будуть виконані всі заходи з підготовки до зими

 

Крім того, як зазначив віце-губернатор, Харківській області вже виділено додаткові кошти в розмірі 31 млн. 750 тис. грн. на впровадження енергозберігаючих технологій: утеплення теплотрас, заміна газових котлів на пелетні та вугільні, проведення інших заходів. Ці кошти будуть розподілені за запланованими об'єктами на сесії обласної ради.

Василь Хома також нагадав, що в порівнянні з минулим роком, ліміти споживання газу зменшено на 30%. «Але зі збільшенням кількості вимушених переселенців з Донецької та Луганської областей, ми маємо збільшене навантаження на інфраструктуру області. Тільки за серпень споживання газу населенням перевищило ліміти на 740 тисяч куб. м. Тому в Харківській області ми плануємо знизити споживання газу на 38,7%», - сказав заступник голови ХОДА.

 

comments powered by HyperComments