Понад 30 млн. грн. субвенції з державного бюджету буде направлено на заходи з заміщення споживання природного газу в Харківській області

Четвер, 25 вересня 2014, 16:36
25 вересня на пленарному засіданні ХХХ сесії Харківської обласної ради VІ скликання було внесено зміни до Програми економічного і соціального розвитку Харківської області на 2014 рік, затвердженої рішенням обласної ради від 30 січня 2014 року № 936-VI.
Понад 30 млн. грн. субвенції з державного бюджету буде направлено на заходи з заміщення споживання природного газу в Харківській області

 

За інформацією директора Департаменту економіки і міжнародних відносин ХОДА Віктора Коваленка,  Харківська область отримала 31 млн. 796 тис. грн. субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів з енергозбереження та заміщення споживання природного газу в сфері теплозабезпечення. Ряд таких заходів буде проведено на 23 об’єктах області.

Програму економічного і соціального розвитку Харківської області на 2014 рік також доповнили такими заходами, що фінансуються з обласного бюджету: обслуговування, ремонт та експлуатація системи оповіщення населення області (500 тис грн.); придбання агітаційного обладнання та матеріалів з питань цивільного захисту (100 тис грн.); ремонт будинків у містах Лозова та Барвінкове для тимчасового розміщення громадян України, вимушено переміщених із зони проведення АТО (300 тис. грн.); будівництво свердловини на підземному водозаборі у м. Люботин (877, 17 тис. грн.); ремонт фасаду будівлі КЗ «Школа вищої спортивної майстерності» з залученням енергозберігаючих технологій (200 тис. грн.); фінансування заходів з допризовної підготовки, військово-патріотичного виховання молоді та призову громадян України на строкову військову службу(1226,42 тис. грн.).

comments powered by HyperComments