Рок проти лицемірства: в Харкові пройшов благодійний концерт

Юлія Гуш  |  Неділя, 5 жовтня 2014, 14:00
4 жовтня в Харкові біля пам'ятника Шевченку відбувся благодійний концерт під назвою «Рок проти лицемірства».
Рок проти лицемірства: в Харкові пройшов благодійний концерт

В концерті взяли участь Борис Севастьянов, гурт «Папа Карло» та Сергій Жадан, який зачитав присутнім свої вірші. В межах концерту відбувся доброчинний аукціон. Серед представлених лотів – шарф німецького фанклубу ФК «Металіст», раритетна платівка, кусок пам'ятника Леніну, якого було повалено тиждень тому тощо. Так як на концерті була присутня порівняно невелика кількість людей, запланована хода була скасована.

«Ми по суботам влаштовуємо такі музичні акції, – розповів Василь Рябко, лідер гурту «Папа Карло», – так ми збираємо гроші на користь української армії. І наші артисти приносять якісь цікаві речі. Також чимало чого передають нам із зони АТО. Наші військові постачають цікаві лоти. Наприклад, сьогодні в нас була хвостова частина ракети. А наступного разу в нас буде плакат від Вакарчука. Все це для того, щоб допомогти українському війську».  

Василь Рябко повідомив, що на наступних концертах будуть виступати не тільки харківські музиканти, а ще й гості з Києва. Всі кошти, зібрані протягом концерту, підуть на користь українським військовим.

comments powered by HyperComments