Чому я голосую за Олександра Доровського?

Четвер, 23 жовтня 2014, 16:00
У кожної людини є маса особистісних якостей, які важливі при спілкуванні з іншими людьми. За що саме поважають харків'яни кандидата-лідера по округу №169 і гендиректора компанії «Здоров'я» Олександра Доровського, - ми запитали у самих людей.
Чому я голосую за Олександра Доровського?

Група жителів з вулиці Академіка Павлова стверджує - чесність.

- Олександр Вікторович - дуже щира людина. Видно, що він насправді переживає про здоров'я харків'ян, адже препарати компанії «Здоров'я» - дешевше імпортних і, до того ж не поступаються їм за якістю! Дуже важливо, що при цьому Доровський чесно говорить про проблеми фармацевтичного бізнесу, про корупцію в медицині, зав'язану на медпрепаратах. Насправді вона починається не десь нагорі, а в поліклініці за рогом. Адже скільки разів нам прописували дорогущі препарати, які можна було купити у того ж «Здоров'я» або київської «Дарниці». Таку порочну практику ми можемо припинити тільки за допомогою чесних людей, таких як Доровський.

Група жителів з вулиці Старошишковської стверджує - доброта.

- Чесно кажучи, ми вважали, що час обіцянок не закінчився. Але у випадку з Олександром Доровським були приємно здивовані - впевнена у собі людина, яка робить те, про що говорить. Так приємно, що Доровський думає не тільки про своє підприємство, а й про кожну людину. Напевно, це тому, що у нього ще живі батько і мати. Тільки батьки виховують в людині доброту, яку він потім може віддати іншим. Думаємо, це велика радість для них - мати такого сина, як Олександр Вікторович.

Група жителів з вулиці Наталії Ужвій стверджує - ініціативність.

- Сьогодні дуже мало людей, готових взяти на себе відповідальність не тільки за себе і свою родину, а й за громадськість. У Олександра Доровського в компанії «Здоров'я» працює кілька тисяч чоловік, і він зумів утримати колектив в цей важкий час. Ми знаємо, що в його компанії працюють і пенсіонери, і молоді люди. Причому молодь він бере з харківських вузів, він підтримує наших дітей! Важливо те - що різних дітей. Це ж тільки подумати - 15 років допомагати будинку-інтернату з хворими дітками! А скільки спортсменів у Харкові, які вдячні йому за допомогу! Адже Доровський по життю - борець, вочевидь, вільній боротьбі він не даремно присвятив свою юність.

Група жителів з вулиці Академіка Барабашова стверджує - вірність.

- Дивує, що деякі відомі політики намагаються позбутися людей, які пройшли з ними роки життєвих негараздів. Наприклад, комуніст Симоненко на старість років знайшов собі молоду дружину, а «стару» викинув зі свого життя, як непотрібну річ. Тому дуже імпонує в політиках вірність дружинам і своїм політичним силам, навіть якщо дружини немолоді, а сили - не у владі. Олександр Доровський саме такий - одна дружина в житті, одні життєві принципи. І йому навіть на користь те, що він йде до Верховної Ради, як самовисуванець. Нехай він залишається вірним своїй позапартійності, своїй сім'ї, своєму району і місту - і тоді люди будуть відповідати йому взаємністю.

Група жителів з вулиці Гвардійців Широнінців стверджує - він не прогинається.

- Ми були вражені сміливістю Олександра Вікторовича, адже знаємо точно, як складно сьогодні займатися безкорисливою благодійністю. Крім того, він не робить нічого особливого - просто допомагає отримати те, що належить нам згідно з Конституцією. Як колишній військовий ще радянського гарту Доровський знає, що таке честь і гідність. Якщо говорити по-простому, це означає - не прогинатися під обставини, пробивати головою стіну, якщо це потрібно для загальної справи, і не підлабузнюватися перед владою, якою б гарною вона не була.

Розмовляла Маргарита Новак

comments powered by HyperComments