У місті посилили рекламу проти тероризму

Неділя, 14 грудня 2014, 15:51
Харківські владники виділили більше сотні білбордів для розташування соцреклами проти актів тероризму. Таку новину повідав Андрій Саленко, начальник відділу УСБУ на Харківщині. Передає «Укрінформ».
У місті посилили рекламу проти тероризму

«Більше сотні білбордів в місцях масового скупчення людей Харкова виділені для того, щоб розміщувати соцрекламу, яка спрямована на запобігання тероризму. На терористичну тему також розповсюджуються листівки в міському транспорті, різних установах, будинках комунальної власності. Також цій темі багато інформації приділяється на інтернет-ресурсах та місцевих телеканалах», - розповів Саленко.

Ситуація в місті та області під контролем влади та представників правоохоронних органів.

«Але цього року прийшло близько сімдесяти анонімних погроз про тероризм та диверсії. Багато з цих погроз з областей, так званих «ДНР» і «ЛНР». Вже затримано до десяти таких телефонних терористів», - розповів Саленко.

Поширюється також неправдива інформація в соціальних мережах.

Усього  ж протягом року на Харківщині зафіксували близько тридцяти терористичних актів, шістнадцять випадків диверсії в різних сферах: це було і в транспорті, і військових об’єктах, і підприємствах, і банках. Розкрито чотири випадки підготовки до теракту, шість ситуацій сприяння та десять випадків фінансування тероризму.

comments powered by HyperComments